Suveskite internetinėje erdvėje žodžius SEO straipsniai arba tekstai, nustebsite. Rašytojų atrasite tiek daug, kad nebegalėsite apsispręsti, nuo ko gi pradėti paieškas. Bet ar žinote, kodėl taip yra? Todėl, kad kiekvienas gražiai rašantis tekstus ar straipsnius, save pradėjo vadinti SEO straipsnių rašytoju. Bet ar kiekvienas mokantis pjauti gali ar turi teisę vadintis chirurgu? Teisingai, ne. Todėl ir rašytojai, kurie gražiai ir sklandžiai rašo nebūtinai yra SEO specialistai ir puikiai žino kaip reikia rašyti.

Tobulėjant informacinėms technologijoms, tobulėja ir vartotojai, o tuo pačiu ir tam tikras paslaugas teikiančios įmonės. Pavyzdžiui, šiuolaikiškame versle nebe užtenka paslaugos, kad būtų sukurtas tik internetinis puslapis. Šiuolaikiškos svetainės privalo jau turėti SEO pagrindą viduje, kad ją būtų galima optimizuoti ir iškelti internetinėje erdvėje. SEO paslaugos nėra pigios, jei kas paklaustų. Jos kainuoja nuo kelių šimtų iki kelių tūkstančių litų, kas mėnesį mokant sutartą sumą darbų numatytą laikotarpį, kuris gali būti keli mėnesiai, bet gali būti ir keli metai. Todėl dauguma svetainių savininkų pabando save apgauti galvodami, kad optimizuoti svetainę nėra kas ir, kad pripyškinę taip vadinamų SEO tektų į svetainę ar blogus, kad viskas vyks kaip per sviestą. Taip, SEO straipsniai yra reikalingi vykdant ir atliekant svetainės optimizavimo darbu, bet nereikia pamiršti, kad tam privalo būti paruošta ir pati svetainė.

Pirmiausia, SEO optimizavimas privalo būti sustyguotas ar surištas pačios svetainės viduje. Ir tik po tam tikrų kodų sukėlimo, tvarkingo title, descriptions ir kitų kodų grandinės sutvarkymo, tik tada gali būti naudingi SEO straipsniai, jei norima per metus iškelti svetainę nuo nulio, tai yra, kai svetainė sukurta visiškai nauja, naujas ir domenas. Taigi, tai nėra tik SEO straipsnių rašymas ir prikišimas bet kur, kad jie būtų. Viskas privalo būti suderinta tarpusavyje, nes jei Jūsų svetainės net nėra paieškoje, tai nepadės net profesionaliai parašyti SEO tekstai.

Taip pat skaitykite:

Todėl nevertėtų per daug pasitikėti SEO rašytojais save vadinančius, kurie siūlo tekstukus vos už 5 ar 10 litų, nes tikėtina, kad tai arba gabūs gimnazistai, arba studentai, kurie nori prisidurti prie tėvų skiriamų dienpinigių ar gaunamos studento stipendijos. Bet nereiškia, kad visi jie nėra kokybiški, kodėl. Yra ir labai gabių jaunuolių, kurie ne tik rašo, bet išmano ir jau žino ką reikia rašyti straipsniuose ir kokius reikalavimus jiems kelia GOOGLE paieškos sistemos specialistai. Bet tokių yra vienetai, todėl, visada verta pasitikėti tais, kurie turi ilgametę patirtį bei gali garantuoti dėl norimų pasiekti rezultatų gavimo.

SEO optimizavimo kriterijai.

Straipsnis suredaguotas: 2014-10-09

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos