Dallmayr ir Jacobs kava yra populiariausios Lietuvoje

Kavos gėrimo tradicijos jau daugelį šimtmečių puoselėjamos skirtingose šalyse. Tai gėrimas, kuris suvienija milijonus žmonių visame pasaulyje. Kavos mėgėjai išskiria du kavos pavadinimus, kurie verti dėmesio, todėl vis dažniau domina Dallmayr ir Jacobs kava kaina ir kokybė.

Kasmet kavos pardavimai tik didėja. Ieškant išskirtinės kokybės tenka paragauti daug įvairių rūšių kavos gėrimų. Pavyzdžiui, ieškant išskirtinio skonio galima paragauti gurmanams skirtos, galima pasirinkti tą, kurią siūlo Dallmayr kava. Ji viena iš perkamiausių. Kalbant apie perkamumą derėtų paminėti ir Jacobs kavą. Ji savo populiarumą pelnė ne dėl puikiai pavykusios reklamos, bet dėl to, kad gaminant ją yra užtikrinama aukščiausia kokybė. Būtent kokybė turi būti aktualiausia ieškant savo išskirtinio kavos gėrimo.

Renkantis svarbu ne tik pavadinimas, bet ir rūšis. Kavos pupelės skirstomos į tris rūšis: Arabika, Robusta ir Liberika. Arabikos, kuri pasižymi sodriu skoniu ir puikiu aromatu yra daugiausia, o kitų rūšių mažai. Pavyzdžiui, Liberika užima tik apie 1 procentą visos kavos pasaulinės rinkos. Ji naudojama gaminti tirpią kavą. Norint daugiau kofeino reikia rinktis Robustą. Kartokas skonis, stiprus aromatas ir didelis kiekis kofeino randamas šios rūšies pupelėse.

Pasirinkimas tikrai didelis ČIA, todėl pirkėjus domina Dallmayr ir Jacobs kava kaina. Įvairiose parduotuvėse kainos skiriasi, tačiau įprastai už 12–16 litų galima įsigyti aukščiausios kokybės 500 gramų kavos pupelių pakuotę. Norintys taupyti ieško taikomų nuolaidų ar skelbiamų akcijų ir tuomet įsigyja didesnius kiekius. Tokiu būdu galima neatsisakyti geros kavos ir neišleisti daug pinigų tam.

Svarbu ne tik rūšis ir kaina, tačiau ir skrudinimo lygiai. Nuo kavos pupelių skrudinimo priklauso jos skonis, todėl mėgstantys nestiprią kavą turi rinktis lengvai skrudintas. Ieškant saldaus, tačiau sodraus aromato reikia pirkti vidutinio skrudinimo pupeles. Ne visi mėgsta švelnius skonius ar balintą kavą, todėl renkasi stipriai ar labai stipriai skrudintas. Pavyzdžiui, norint stipraus skonio ir šiek tiek kartumo reikia rinktis stiprų skrudinimo lygį. Mėgstantys stiprų kartumą perka labai stipriai skrudintas pupeles, kurios naudojamos espresso kavos gamybai.

Rytas be mėgstamo kavos gėrimo puodelio mums sunkiai įsivaizduojamas. Daugelis nuolat ieško to išskirtinio aromato ir skonio. Tik suradus tai, ko ieškome, galime sustoti ir visuomet pirkti tą pačią kavą. Europoje populiariausios yra Dallmayr ir Jacobs kava. Kokybė ir išskirtinis skonis leidžia baigti savo paieškas ir mėgautis kiekviena akimirka su kavos puodeliu.

Tags: , , , ,

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos